Activiteiten voor organisaties

Soms heeft een organisatie behoefte aan een betere onderlinge verbinding van de medewerkers, of een dosis creatieve energie of inspiratie. De natuur kan hierin goed van dienst zijn. Een investering in een activiteit in en met de natuur ‘betaalt’ zich altijd dubbel en dwars terug. Een duurzame investering met een rendement dat lang merkbaar zal zijn. Duurzaamheid, dat is wat de natuur ons en onze verhouding daarmee te leren heeft.

Activiteiten voor organisaties zijn altijd maatwerk. Organisaties hebben hun eigen agenda en ik zoek mee naar een gepaste wijze waarop we qua tijd en moeite het optimale kunnen bereiken. Zo zetten wij samen een traject op. Het kan zijn dat ik met alle individuen eerst een wandeling maak, en er vervolgens één of twee groepssessies zijn. Het is goed om de seizoenen van het jaar in zo’n traject mee te nemen: van elk seizoen vallen er andere dingen te leren.

Een belangrijk element in deze tijd is om actief het natuurlijk mee te nemen naar binnen, aan de vergader tafel. Zit er alleen een cognitief brein of is heel de mens aanwezig?

Bostocht Zeist