Ruim 15 jaar liep ik met Dusty de 13e op. Hij legde zijn hout in mijn gallery en heb veel van deze oude wijze Elf geleerd.
Luister naar Dusty tijdens een ‘talk in 2006 op Antropia.
Helaas de samenwerking stopte en zo ook het aanwezige hout in mijn gallery. Het zou nooit mijn keuze zijn geweest dit werk zelf te gaan doen. Het is lastig uitleggen aan de wereld om je heen, maar het is een verantwoording.  Je er over uiten is lastig, deze site schrijven en maken kost mij meer moeite dan het snijden van 10 wands. Snijden gaat bijna vanzelf. Sommige mensen vinden het maar niets en om die niet voor het hoofd te stoten bleef ik jaren in de kast. Het was makkelijker geweest om te zeggen ‘hij (Dusty) zegt dat het zo is’, En kijk maar wat het met je doet. ZO ging het jaren. Nu sta ik er zelf voor.

Dan ontwikkel je jezelf en dan zie je op verschillende wijze dat wat je al die tijd hoorde en leerde slechts woorden waren. Dan gaat de deur open.
Er was geen weg meer terug. Daarom is er Dryadwood

Met groot respect en dankbaarheid aan de man die in mijn leven zoveel heeft toegevoegd!

Dusty Miller de 13e.