Jaartraining Bostochten

Start 18 oktober 2018.
Wil jij leven en niet geleefd te worden? Maar hoe dan, hoe vind jij je natuurlijke zelf weer?
Zodanig dat je niet per se constant bereikbaar hoeft te zijn omdat jouw natuurlijk ritmes weer gelden?
Maar hoe krijg ik dit voor elkaar?

Meld je dan aan bij mijn jaarcursus om een natuurlijker ritme in je leven te leren opbouwen. Weg stress, weg spanningen, meer grip op je natuurlijke leven!

De jaartraining neemt je mee door de verschillende seizoenen, buiten is dan ook binnen.

Je krijg vooral veel inzicht in jouzelf door naar processen in het bos te kijken. Je ontwikkelt meer gevoel voor een natuurlijker en gezondere levensritme van wat zowel in jou als in de boom leeft. Als leidraad daarbij maken we gebruik van de gelijkenis en het verschil tussen mens en boom d.m.v. gevoelsmatig en ook informatieve kennis. Je leert dus de boom in jezelf kennen, het bos te lezen en kan als je wilt kun je aan de slag met een eigen thema!

Dus als je jezelf een plezier wilt doen klik op deze link om verzekerd te zijn voor een plek in deze fantastische eenmalige aanbieding voor deze jaartraining.

Normaal kost het 975,- van gemaakt maar…..

Nu voor jouw speciaal slechts 895,- voor een Heel jaar!

Groepsgrootte:min 6 max 12 om kwaliteit te kunnen waarborgen zijn er slechts 6-12 plekken

(We zitten al bijna vol dus meld je snel aan en verzeker jezelf vandaag nog van een plek nog voor 13 sept. VOL=VOL  Klik op deze link om je aan te melden. Doe dit vandaag nog en je ontvangt een extraatje door mij jou geboorte datum te sturen)

2 dagen zijn gekoppeld aan een avond. data zie agenda

data volgen! interesse, mail of bel mij! jeroen@bostochten.nl

0620307560

FAQ

Huiswerk?
Er is een doorlopende vraag naar hoe jij je verhoudt met het moment van het seizoen, je huiswerk. Het is innerlijk werk en dat bepaal jijzelf. Je kunt er dus veel uithalen als je wilt. Ik daag je uit, maar verplicht je tot niets, om met name de sterke beweging van herfst, midwinter en voorjaar bewuster mee te maken.

Hoe ziet een dag er uit?
De eerste keer komen we samen bij mij thuis. Na een kop thee of koffie vertrekken we naar het bos. We zijn als het maar enigszins kan de hele dag in het bos. Er was een stort bij vorige zomer die mij voor het eerst in jaren naar binnenbracht. Kleding en eten daar denk je over na.

Inhoudelijk, wat doe je inhoudelijk?
– alleen zijn met een opdracht
– samen oefeningen doen, met het idee dat wij als groep iets wakker maken in de natuur, onze verbinding zet iets in beweging
– waarnemen
– landschap lezen

Kan ik een dag missen?
liever niet, er zijn 2 dagen in het kwartaal en 1 avond, maak die vrij voor jezelf en verbind je met het ritme. Gelukkig kan het. In halen is niet mogelijk je leest wel een verslag.

Neem direct contact op of schrijf je in: