Engelandreizen

Wil je mooie natuurplekken ontdekken, dan hoef je helemaal niet ver weg of naar een exotisch land om dat te vinden. Vertrek rond half 9 in de ochtend uit Nederland en je zit zo in een paar uur in Engeland en bevind je ’s middags al in een prachtig paradijs. Je hoeft zelf niets te organiseren of uit te zoeken want dat doe ik voor je. Alles is al geregeld. Je hoeft alleen in te stappen en te genieten van de reis. Ik nodig je uit om mee te gaan met mij op één van mijn Engelandreizen.

In Engeland vind je nog zeer oude bomen, bossen en boskernen. In Nederland verdween in de 19e eeuw het laatste oerbos met de kap van het Beekbergerwoud. Wij kennen nauwelijks meer oerbomen. In Engeland is het veel beter gesteld met de oerboom: daar kun je nog op vele plaatsen door de uitgestrekte wouden lopen en genieten van zeer dikke oude bomen. Een overweldigende ervaring! Deelnemers zijn altijd zeer onder de indruk van de leeftijd van de bomen. Bomenvakmensen leren er hoe een boom heel oud kan worden, wat de invloeden zijn van eeuwen menselijk handelen, storm en schimmels.

Maar niet alleen dat… deze oeroude reuzen kunnen iets in jezelf in beweging zetten, je een ruimere kijk geven op het leven. Of je nu groenprofessional bent of manager, arts of programmeur. Een oude boom uit Engeland is gemiddeld 5 tot 10 keer ouder dan een Nederlandse boom en laat zo een langduriger, voller, heler en veelzijdiger proces zien. Een proces dat een diepe spiegel is voor het (duurzamer) leven.

Tijdens de bostochten in Engeland deel ik deze ervaring graag met je. Wacht niet langer en meld je aan

Voor groepen is maatwerk mogelijk. Hoe heerlijk is het dat jij jouw wensen en data kunt aangeven die voor jou het meest gunstige is en wij realiseren het. Wacht niet langer en bespreek met mij wat jij graag wilt; Klik op deze link voor direct contact om jouw dromen te realiseren…

Ook bied ik diverse standaardreizen van 3, 4 of 5 dagen aan voor zowel de liefhebber als de professional. Bij de standaardreizen verblijven we vaak in een 13de-eeuws klooster in Kent. Trekken we Kent voorbij dan nemen B&B’s de gastvrijheid over.

Voor de liefhebber van kamperen zijn er twee gezellige en comfortabele Mongoolse tenten (Gers).

“Het leven is anders na Engeland.”

“Maar vijf dagen? Het leken er wel veertien!”