Visie op licht 3 daagse intensive

27 – 28 – 29 december 2019

 

In deze drie daagse sta jij en jouw natuur centraal. Het is het moment dat de natuur stilstaat, het lijkt dat er niets beweegt, toch is dat niet zo want er gebeurt juist iets heel essentieels. Het licht wat samengebald diep verscholen zit droomt en maakt plannen om zich daarna spoedig in beweging te zetten.  De hazelaar zal in de eerste week van januari al weer bloeien. Dromen worden in deze donkere tijd  een visie voor de toekomst. Het is niet voor niets dat we samenkomen om het licht te vieren. Alleen zijn we door al het amusement die focus een beetje kwijt geraakt. De meeste van ons komen in deze dagen een beetje bij van een hardwerkend bestaan. Daar laten we dan vaak de kans liggen om met elkaar te delen en tot dieper levensinzicht te komen.

Door stilte en beweging, door gesprek  en meditatie, en met behulp van de een heel oude ceremonie, de zweethut zoeken wij het licht en luisteren we naar onze droom. Een droom die wanneer je die deelt en wanneer deze gehoord wordt tot een visie gevormd kan worden. Deze lente zal je er bewuster bijstaan!

Vrijdag middag ben je om 17.00u welkom – die avond gaan we gelijk de hut in. Twee rondes waarin we tot onszelf keren. Daarna eten we gezamenlijk. is er nog een kleine sessie en gaan we de nacht in. We slapen om te dromen.

Zaterdag is er weer een lodge, maar zullen we ook in de natuur zijn. Luisteren en ervaren wat zij doet in deze tijd.

Zondag zal gaan om het delen van jou verhaal, ik noem dit ook wel roots and branches. Waar sta je en waar ga je naartoe.  Rond 16.30u ronden we af!
We verblijven op de buurtsteeg een gezellig knus huis waar binnen 25 meter ook de zweethut staat. Het haardvuur binnen, de bomen het bos buiten…
Ontspan en ontvang!

Het is all in! (hoewel ik je uitnodig om allemaal wat lekkers te bakken voor bij de thee en koffie) Slapen, eten en drinken. (Neem wel je eigen beddengoed mee)

totaal 295.-

 

Waar sta je nu, hier werken we met het staande volk de bomen

Wat zijn jou talenten, jou natuurlijkheden koester ze, de natuur wordt hier verwelkomd

Wat is het licht in jou leven, hierin komen we in de hut samen.

Wat nodig je uit? Waar ga je naar toe?

 

 


Datum
27-12-2019 - 29-12-2019
00:00